maandag 9 augustus 2010

Ken jij al ARDI?


Evolutie Posted by: Leerling Add comment


Daar is zij dan... ARDI. Dé nieuwe "wetenschappelijke ontdekking". Uw voorouder, geboren 6 miljoen jaar geleden. Levend in de bomen,.. Een paar opmerkelijke feiten:

1. bovenstaande "artist impression" is een weergave van het "opmerkelijk volledige fossiele skelet" dat gevonden is;
2. Ardi heeft "sterkte aapachtige kenmerken en had de bouw en de enorme grijphanden en voeten voor een leven in de bomen";
3. "De eerste fragmenten van Ardi werden al in 1992 gevonden door fossielenzoekers in de woestijn" [..] "Het materiaal dat sindsdien bij elkaar is gebracht, is nu bij elkaar gepuzzeld tot één organisme."

De wetenschappers hebben dus zeventien jaar lang er over gedaan om wat stukjes bot, schedel, kiezen en wat andere zaken bij elkaar te scharrelen en verklaren nu met droge ogen dat dit een "opmerkelijk volledig" fossiel skelet is die "kan gelden als een mogelijk voorouder van de moderne mens of een nauwe verwante aan een voorouder".

Elk weldenkend mens kan zien dat we hier weer eens knollen voor citroenen verkocht krijgen. Dit is geen wetenschap, dit is boerenbedrog!

Ps. als bovenstaande een "opmerkelijk compleet fossiel" is, hoe compleet waren de andere vondsten van skeletten e.d. dan?

Zie ook: Volkskrant.nl
bron : bijbelgetrouw nederland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten